NIEUWLOGOLAGARDE

Voor De Lagarde, een site van de VARAgids waar je alles kunt vinden over tv-series, film, muziek, talkshows, web-highlights en televisie (vooral streaming), recenseerde ik televisieseries en -films.  Hier een overzicht van mijn bijdragen.


8weekly-balk

Voor online cultuurmagazine 8WEEKLY heb ik jarenlang over film geschreven. Niet alleen film en dvd-recensies, maar ook specials over bijvoorbeeld Romy Schneider, Cary Grant, de films van Powell & Pressburger en de pinguïn als filmster.

Vaste prik waren de filmfestivalverslagen van IDFA en Imagine (voorheen AFFF).  Ik versla nog wel  het International Film Festival Rotterdam IFFR voor 8WEEKLY.

Een overzicht van al mijn bijdragen is hier te vinden.


20051202145701-bliebtop2

Samen met Erik Kersten onderhield ik een filmblog dat oorspronkelijk onderdeel was van een verzameling blogs onder de naam Blieb, dat later Nieuwslog ging heten. Onze bijdragen op films.blieb en films.nieuwslog staan helaas niet meer online; slechts enkele (gehavende) pagina’s hier, hier en hier is alles wat resteert.


Magic-Hout-breed

Filmblog Magic Hour (wederom samen met Erik Kersten) was de natuurlijke (en zelfstandige) opvolger van films.blieb/films.nieuwslog. Helaas is de site niet meer in de lucht en de digitale restanten zijn nog zwaarder gehavend dan die bij Blieb/Nieuwslog…


nostalgienet-logo-2013

Voor de website van de televisiezender NostalgieNet (tegenwoordig ONS) schreef ik elke maand filmtips. Helaas staan deze na de naamsverandering niet meer online, maar zijn hier nog wel grotendeels te zien.